De inschrijvingen voor het belofteweekend zijn weer begonnen! Zoals al gezien in de thilala gaat het belofteweekend door van 29 december tot en met 31 december. Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen op de site voor 19 november en 35 euro te storten. je kan enkel mee als je een heel weekend meegaat. De betaalinfo volgt via mail als je het inschrijvingsformulier volledig hebt ingevuld.

Klik hier om je in te schrijven!

 

Beste ouders,

Om het invullen van mutualiteit-formulieren (CM, OZ, …) te versnellen vragen wij jullie om zelf de gegevens van de ‘organisatie’ in te vullen.

Zo kunnen wij zondags aan de Fiskehutte deze formulieren onmiddellijk handtekenen en/of stempelen en dan krijgt u dat meteen terug.

Onze gegevens (zelf in vullen wat gevraagd wordt):

Naam van de organisatie: Scouts Thila Coloma
Adres: Geerdegemstraat 80-82, 2800 Mechelen
Naam van contactpersoon: Willem Verbist
Telefoonnummer of e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij een nieuw scoutsjaar hoort ook weer het betalen van het lidgeld. Net zoals alle jaren is dit 50 euro om activiteiten en dergelijke te financieren. Meer info over de besteding van het lidgeld kan je vinden in de blauwe gids (verkrijgbaar vanaf de openingsvergadering).

Deze 50 euro mag gestort worden op BE51 9790 8786 8362 met vermelding van 'naam + tak'

Aanvullende gegevens