TC op coronakamp

Zo’n tweetal weken geleden kregen we allemaal het nieuws dat jeugdkampen mogen doorgaan deze zomer. Weliswaar in bubbels van maximum 50 personen, maar zonder maximum op het aantal bubbels per kamp. Het is dus mogelijk om met heel Thila Coloma (zo’n 450 personen) op kamp te gaan.

De afgelopen twee weken hebben we met de groepsleiding, leiding, kookploeg, EHBO-verantwoordelijken (digitaal) vergaderd en infosessies gevolgd over hoe we zo een ‘coronakamp’ het best kunnen organiseren.

 

We moeten veel maatregelen treffen om onze bubbels, die gevormd zullen worden per tak, zo weinig mogelijk met elkaar in contact te laten komen. Hieronder vinden jullie in bijlage een document terug waarin al onze maatregelen in grote lijnen staat neergeschreven. We hebben uiteraard geprobeerd om het kamp zo veel mogelijk te behouden zoals iedereen het gewend is, maar ondanks dat zal het toch ‘anders’ zijn dit jaar.

We hebben het geluk dat we pas in augustus op kamp gaan zodat we nog anderhalve maand de tijd hebben om alles tot in de puntjes uit te werken en sommige maatregelen zaken nog te verbeteren indien nodig. Dit document volstaat reeds om te weten wat jullie en onze leden te wachten staat deze zomer.

 

Er zullen ongetwijfeld nog vragen zijn na het lezen van het document, maar eveneens opmerkingen en nieuwe ideeën. Feedback en vragen kan je ons steeds bezorgen via dit formulier: Feedback en vragen coronakamp 2020.

Probeer duidelijk te vermelden over welk punt je feedback geeft of een vraag stelt. De feedback bekijken we grondig en proberen we te integreren in ons plan. De vragen filteren we er uit en zullen we vanaf 15 juni beantwoorden als FAQ op onze site: www.thilacoloma.be/corona-faq.

Misschien vind je het antwoord op je vraag daar dan terug. Andere, specifieke, vragen kunnen wel nog steeds doorgestuurd worden via mail naar groepsleiding@thilacoloma.be en dan proberen wij die zo snel mogelijk te beantwoorden.

Begin juli houden we een online infosessie per leeftijdsgroep. Eén voor de ouders van de kapoenen, één voor de ouders van de welpentakken, één voor de ouders van de Tictak, één voor de ouders van de JV’s en één voor de ouders van de V’s. We proberen deze infosessies op te nemen zodat ze achteraf kunnen bekeken worden door de afwezigen. Wanneer deze infosessies zullen plaatsvinden, delen we jullie later nog mee.

 

Hier vinden jullie ons plan van aanpak.

TC op coronakamp
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial