Dit scoutsjaar bestaat TC 40 jaar, en dat moet gevierd worden!

 

Wat gaan we doen?

  • Misschien heb je je leid(st)er er al mee zien rondlopen... Speciaal voor dit jubileum hebben we windstoppers laten maken voor leiding, wortel en kookploeg.

 

 

  • Daarnaast hebben we een verjaardagskalender gemaakt met alle thilanen erop! Deze is te koop in de Fiskehutte voor 10 euro. Alle opbrengst gaat uiteraard naar de bouw van de nieuwe lokalen. 

 

 

 

  

  • Op 2 en 3 mei houden we een groepsweekend op de scouts om onze 40 jaar te vieren! Klik links in het submenu op "inschrijven groepsweekend" om je in te schrijven. Doe dit voor 15 april! We verwachten iedereen op 2 mei om 9.30u op de scouts. Het weekend eindigt zondag om 17u voor de jongere takken en om 18u voor de oudere takken.

 

  • We gaan terug in de tijd! Links in het submenu kan je de verhalen van Bieke lezen over hoe het er vroeger aan toe ging.

 

  • Elke maand interviewen we ook een van de pioniers van TC. Je vindt deze interviews links bij "de micro van TC"

 

Heb je zelf nog een leuk idee om ons jubileum te vieren? Heb je nog oude foto's of documenten i.v.m. TC? Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.