Belofteweekend afgelast

Er komen veel vragen binnen over het belofteweekend eind december. Daarom dit berichtje voor wat meer duidelijkheid.
U had het misschien al voelen aankomen, maar gezien de huidige maatregelen zullen we dit jaar niet op belofteweekend kunnen gaan, de inschrijvingen worden dus ook niet meer verdergezet. Scoutsactiviteiten met overnachtingen blijven voorlopig niet toegelaten tot en met 15 januari, een periode die eventueel nog verlengd kan worden afhankelijk van de omstandigheden. Ook de gewone vergaderingen zullen voorlopig nog niet meteen terug opgestart worden. Vanuit de groepsleiding moedigen we takken aan om leuke online alternatieven te verzinnen voor de leden, zodat we toch nog een beetje aan scouting kunnen doen in deze nare tijden.
Wij vinden dit zelf natuurlijk zeer jammer, zeker omdat het belofteweekend steeds één van de hoogtepunten van het jaar is. Maar wij denken graag aan ieders veiligheid en blijven daarom nu nog even in ons kot, zodat we (hopelijk zo snel mogelijk) het scoutsjaar weer op een veilige manier kunnen heropstarten. Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip en het vele geduld.
We wensen jullie alvast prettige feestdagen en een fijn eindejaar toe, heel veel succes aan zij die examens hebben en hopelijk tot in een gezond en veilig 2021!
Belofteweekend afgelast
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial