Betalingen 2020-2021

Op deze pagina zal tijdens het jaar steeds de informatie verschijnen voor de betalingen van het lidgeld, het belofteweekend en het kamp.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €50.

Heb je met de groepsleiding een afspraak over verminderd lidgeld dan betaal je €10. Meer uitleg hierover: Over Thila Coloma – Lidgeld. Sinds dit jaar wordt het verminderd tarief geregeld via UITPAS-Mechelen. Heb je een UITPAS met kansentarief, stuur dan een mail naar Pinty (klaas@toulet.net) met jouw UITPAS-nummer. Heb je nog geen UITPAS met kansentarief maar heb je hier wel recht op, neem dan zeker hier een kijkje.

Let op, we veranderen dit jaar van rekeningnummer! Alle toekomstige betalingen worden verwacht op het nieuwe rekeningnummer.

Lidgeld is enkel* te betalen via overschrijving op ons nieuwe rekeningnummer BE17 7360 7498 6421: gebruik als mededeling ENKEL de voornaam en familienaam van je kind, bijvoorbeeld ‘Jan Janssens’. Gelieve voor elk kind APART te betalen.

*De talententickets worden sinds 2020 niet meer gebruikt door Stad Mechelen en zijn geen optie meer.

Ten laatste betalen tegen 31 oktober 2020!

 

Belofteweekend

Deze informatie verschijnt begin oktober.

Dit jaar was er jammer genoeg geen Belofteweekend mogelijk gezien de coronamaatregelen. Hopelijk in 2021 wel opnieuw!

 

Kamp

Het kampgeldt bedraagt:
– voor alle kapoenen en Baloes (Tictak) €95.
– voor alle (jong)welpen, seniorwelpen, Baghera’s (Tictak), (jong)verkenners en VT’s €125 (tweede kind €120, volgende kinderen €110).

Er is ook verminderd tarief voor gezinnen die het financieel iets minder makkelijk hebben. Dit kan in discretie afgesproken worden met de groepsleiding (groepsleiding@thilacoloma.be).

Heet kampgeld is enkel te betalen via overschrijving op ons nieuwe rekeningnummer BE17 7360 7498 6421.

Gebruik als mededeling ENKEL de voornaam en familienaam van je kind, bijvoorbeeld ‘Jan Janssens’. Gelieve voor elk kind APART te betalen.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial