Inschrijvingen kamp

Op dit moment is het nog niet volledig zeker of het scoutskamp  deze zomer zal kunnen doorgaan, al zijn de eerste voorspellingen eerder positief.  Vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen krijgen we  dan ook de opdracht om onze voorbereiding van het kamp verder te zetten. Daarom kondigen we dan ook graag aan dat we deze zomer onze tenten opzetten in Melreux!

 

Eén van de voorbereidende handelingen voor het kamp zijn de inschrijvingen. Deze laten we dan ook van start gaan.

We willen alle ouders vragen om hun kind(eren) zeker en vast in te schrijven, ondanks de huidige situatie. Als je zonder de coronacrisis je kind zou inschrijven voor het kamp, doe dit dan nu ook! Laat de onzekerheid over de toekomstige maatregelen je niet doen twijfelen.

Om het kamp te kunnen voorbereiden, hebben we een overzicht nodig van wie er wel en niet meegaat. Daarom behouden we de oorsronkelijke deadline van 15 mei. Gelieve ten laatste op 15 mei de inschrijvingstool op onze site in te vullen. De inschrijvingstool kan je hier terugvinden.

 

De deadline is uitsluitend voor de registratie zelf. Elke vorm van betaling stellen we voorlopig uit. Pas wanneer we met zekerheid kunnen zeggen dat het kamp zal doorgaan, zullen we jullie vragen om te betalen. Hierover volgt dan ook later nog verdere communicatie.

Inschrijvingen kamp
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial