Schrijfmarathon

Ook met TC willen we vanaf dit jaar ons steentje bijdragen aan de schrijfmarathon van Amnesty International.
Amnesty International vecht wereldwijd voor mensenrechten en organiseert ieder jaar een schrijfmarathon om druk te zetten op regeringen die deze mensenrechten dagelijks schenden.
Als we met TC allemaal 1 brief schrijven, geraken we al heel ver!

Je kan een brief samen met je €1 deponeren in onze Amnesty International- brievenbus die je zal kunnen terugvinden in de Fiskehutte.

Schrijven kan nog tot eind december. Spoor dus zeker en vast zoveel mogelijk familieleden aan om tijdens het Kerstfeest gezellig even een briefje te schrijven. Ze zijn echt heel kort, dus veel tijd neemt het niet in beslag. Je kan bovendien kiezen tussen verschillende brieven, dus voor ieders wat wils. Je kan ook aan de slachtoffers zelf een kaartje sturen. De kleinsten kunnen dus zeker en vast ook een mooie tekening maken. Dat zal hen ook ongelofelijk veel plezier doen.

Tijdens het Belofteweekend kan je je laatste brieven binnen brengen bij Poaka, die zal rondlopen met de Amnesty- brievenbus.

Alvast heel erg bedankt! TC is groot, dus samen kunnen we zeker een verschil maken. Voor verdere vragen, opmerkingen, wensen of verzuchtingen kan u steeds terecht bij Poaka via het e-mailadres: vandenbussche.hanne@gmail.com

Je kan de voorbeeldbrieven HIER terugvinden. 

Schrijfmarathon