Sportdag 23 april

Liefste sportievelingen van TC,

Zondag is het weer zo ver, onze jaarlijkse sportdag in De Nekker. Zoals reeds in de Thilala vermeld, wordt iedereen verwacht aan de atletiekpiste van de Nekker om 10u in uniform. Daar doen we eerst een groepsformatie om daarna de meest sportieve dag van het scoutsjaar te beleven. Om 17u zijn we allemaal klaar (ook de JV’s, V’s en VT’s).

Vergeet niet om in uniform te komen, sportkledij en sportschoenen neem je mee, alsook een lunchpakket en voldoende water in een drinkbus. Kleed je ook naargelang het weer (regenjas en/of zonnecrème) want wij Thilanen laten ons niet doen door het weer!

 

!Nieuw dit jaar!

Via de link hieronder kan (moet) je je kind(eren) inschrijven en na overschrijving van €5 per kind op de volgende rekening: BE17 7360 7498 6421, zijn we helemaal klaar om op sportdag te vertrekken (overschrijving met mededeling: ‘Sportdag Naam Voornaam’ (naam kind, geen totems!)).

We vragen deze kost vanaf dit jaar omdat de prijzen van de Nekker helaas steeds duurder worden… Voor leden die recht hebben op een tegemoetkoming is dat bedrag €0, als je twijfelt of je hier recht op hebt, neem dan contact op met Paridae (paridae@thilacoloma.be).

Gelieve de betaling meteen na de inschrijving uit te voeren, de deadline voor het inschrijven en betalen is de sportdag zelf. Je krijgt normaal gezien een bevestigingsmail na het invullen van het formulier, check zeker ook je spamfolder.

Link naar het inschrijvingsformulier (1 keer invullen per kind!): https://forms.gle/NAxZKbcfvVSzcrJL8

 

Onze excuses voor de late communicatie en tot zondag!

Sportieve groetjes! Team Sportdag

Sportdag 23 april
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial