Update: we wachten verder af

Na de nationale veiligheidsraad van 13 mei, is het duidelijk dat de maatregelen verder evolueren en in zekere mate versoepelen. Voor de scouts verandert er echter nog niets. Zoals verwacht, moeten we nu zeker tot en met 8 juni alle scoutsactiviteiten verder annuleren. Een heropstart van onze wekelijkse activiteiten is wellicht pas voor een volgende fase van de exitstrategie die ten vroegste 8 juni van start zou kunnen gaan.

 

Hoewel de mogelijkheden beginnen te slinken om nog scoutsvergaderingen te organiseren voor het begin van de zomer, kijken we vol goede moed naar het kamp. Voor een definitieve beslissing is het nog steeds afwachten tot eind mei. Hoewel SGV verwacht dat er bepaalde maatregelen van kracht zullen zijn, blijven de huidige signalen positief.

 

Terwijl experts en overheden werken aan een veilig en verantwoord kader rond zomerkampen en -activiteiten, zetten wij ook onze voorbereiding voor het kamp verder. Binnenkort krijgen we allen duidelijkheid en tot dan blijven we onze vingers kruisen voor een zomer met scoutskamp.

Update: we wachten verder af
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial