Update: scoutsactiviteiten verder afgelast t.e.m. 3 mei

Binnen TC volgen we de situarie rond het coronavirus nog steeds op. Zo ook de afgelopen paar weken.

Vorige week is beslist door onze regering  dat huidige maatregelen grotendeels worden verdergezet om de verspreiding van COVID-19 verder te beperken. Voor ons betekent dit dat we al onze activiteiten verder moeten stopzetten tot en met 3 mei. Alle activiteiten daarna blijven nog steeds onder voorbehoud.

Wat ons binennlands kamp deze zomer betreft, krijgen we voorzichtig positief nieuws. Op dit moment mogen we ervan uitgaan dat de zomerkampen in het binnenland niet in het gedrang zullen komen. Dit hangt uiteraard sterk af van de verspreiding van het coronavirus de komende maanden, maar nu ziet het ernaar uit dat ons kamp zal kunnen doorgaan.

Mogelijks zullen er nog enkele maatregelen van kracht zijn, maar daar hebben we op dit moment nog geen informatie over. Van zodra we over meer informatie beschikken, brengen we jullie uiteraard op de hoogte. Toch denken we vooruit en bereiden we ons zoveel mogelijk voor op mogelijke maatregelen, zodat we kort op de bal kunnen spelen zodra er concrete maatregelen genomen worden.

Vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen krijgen we dan ook de opdracht om onze voorbereiding van het kamp verder te zetten. Daarom kondigen we dan ook graag aan dat we onze tenten deze zomer opzetten in Melreux!

Update: scoutsactiviteiten verder afgelast t.e.m. 3 mei
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial