Belofteweekend

Belfoteweekend – Algemene info

Iedere kerstvakantie roepen De Hoge Rielen ons. Ze smachten naar de Thilanen die al een heel jaar niet in de bossen, duinen, weiden en paviljoenen gespeeld hebben. Heel hard zullen ze niet moeten roepen want elke Thilaan voelt z’n hart opspringen bij het woord: belofteweekend. Een afwisseling van puur amusement en iets serieuzere momenten, spelletjes en beloftes? Hier komen we!

Vertrek en aankomst

Dit jaar gaan we uitzonderlijk van 28 tot 30 december 2022 op weekend (Doorgaans gaat het belofteweekend door van 27/12 tem 29/12).

Op de 1e dag van het weekend spreken we met z’n allen om 9u af aan het zwembad van Hofstade, uiteraard in perfect uniform. Na de formatie rijden de jongere takken (KAP, JW, W, SW, TT en JV) met de auto en bereidwillige ouders naar de hoofdingang van De Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee. De verkenners zullen al fietsend van Hofstade naar Kasterlee gaan.

De 3e dag doen we om 14u nog een groepsformatie, waarna je je scout weer aan de hoofdingang van De Hoge Rielen kan oppikken.

De Verkenners en VT’s gaan zowel heen als terug met de fiets. Zorg ervoor dat je fiets in orde is, zo vermijden we ongemakken onderweg. De aankomst van de terugrit per fiets is voorzien rond 15 uur, maar dit is uiteraard afhankelijk van platte banden, slecht weer…

Bagage

  • Slaapzak + hoeslaken + kussensloop
  • Pyjama + knuffelbeer + eventueel extra kussentje
  • Pantoffels
  • Speel-, reserve- en sportkledij
  • Kledij voor koud en regenachtig weer
  • Ondergoed en kousen
  • Toiletzak: tandenborstel, tandpasta, borstel …
  • 2 keukenhanddoeken
  • Lunchpakket + drinken voor de eerste middag
  • Identiteitskaart of KidsID

Op De Hoge Rielen zelf is het nog een stukje wandelen, dus steek dit alles, met naam, in een handige tas of rugzak die je zelf kan dragen.

BELANGRIJK: Voor de beloftes is je uniform meer dan ooit volledig in orde!!! Iedereen heeft ook alle juiste kentekens op zijn of haar trui of hemd! Ook niet vergeten om je hemd dus als jongverkenner, verkenner, VT of leiding mee te nemen!

Betaling

Gelieve voor elk kind een aparte overschrijving uit te voeren naar BE17 7360 7498 6421, met als mededeling enkel voor- en achternaam.

Standaard tarief: €35
Verminderd tarief: €12*

*Een weekendprijs is niet voor iedereen een evidentie, daarom is er een verminderd tarief dat 1/3 van het standaard tarief bedraagt. Indien je hier reeds een afspraak met de groepsleiding over hebt, hoef je dit niet opnieuw te melden. Als je hier graag meer info over wilt, mag je vrijblijvend contact opnemen met Paridae (paridae@thilacoloma.be). Zij zal hier uiteraard in alle discretie mee omgaan.

Voor verdere vragen mag je altijd gerust een mailtje sturen naar belofteweekend@thilacoloma.be

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial