Betalingen 2023-2024

Op deze pagina zal tijdens het jaar steeds de informatie verschijnen voor de betalingen van het lidgeld, het belofteweekend en het kamp.

Lidgeld 2023-2024

Het lidgeld bedraagt vanaf dit jaar €70. Hiervan gaat € 42 naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor de verzekeringspolissen en € 28 als bijdrage aan de groepskas.Heb je met de groepsleiding een afspraak over verminderd lidgeld dan betaal je €15. Meer uitleg hierover: Over Thila Coloma – Lidgeld. Heb je nog geen afspraken omtrent verminderd lidgeld maar heb je hier wel recht op? Neem dan contact op met Paridae (paridae@thilacoloma.be).

Let op, we zijn sinds 2 jaar van rekeningnummer veranderd! Alle toekomstige betalingen worden verwacht op het nieuwe rekeningnummer.

Lidgeld is enkel* te betalen via overschrijving op ons nieuwe rekeningnummer BE17 7360 7498 6421: gebruik als mededeling ENKEL de voornaam en familienaam (geen totems) van je kind, bijvoorbeeld ‘Jan Janssens’. Gelieve voor elk kind APART te betalen.

*De talententickets worden sinds 2020 niet meer gebruikt door Stad Mechelen en zijn geen optie meer.

Ten laatste betalen tegen 31 oktober 2023!

 

Belofteweekend 27-29 december 2023

Zie pagina ‘Belofteweekend’.

 

Kamp (2023)

Voor kamp schrijf je in via het inschrijvingsformulier (zie mail of bij ‘kamp’ in het menu), alle info is te vinden op die pagina. Hieronder nog eens de algemene kampprijzen. Je bent dus enkel ingeschreven als je ook het inschrijvingsformulier hebt ingevuld! De deadline voor het inschrijven voor het kamp van 2023 is intussen voorbij, ben je te laat? Stuur dan een mailtje naar de groepsleiding.

standaard tarief klein kamp (kapoenen en Baloes): 110 euro
verminderd tarief klein kamp (kapoenen en Baloes): 45 euro

standaard tarief groot kamp (alle takken vanaf JW + Bagheera’s):
eerste kind: 145 euro
tweede kind: 140 euro
(vanaf) derde kind: 130 euro
verminderd tarief groot kamp: 45 euro

Let op: de kampprijs ligt weer iets hoger dan vorige jaren, omdat we anders niet uit onze kosten geraken.

Heb je met de groepsleiding een afspraak over verminderd lidgeld dan betaal je €45. Heb je nog geen afspraken omtrent verminderd lidgeld maar heb je hier wel recht op? Neem dan contact op met Paridae (paridae@thilacoloma.be).

Inschrijvingsgeld is enkel* te betalen via overschrijving op ons rekeningnummer BE17 7360 7498 6421: gebruik als mededeling ENKEL de voornaam en familienaam (geen totems) van je kind, bijvoorbeeld ‘Jan Janssens’. Gelieve voor elk kind APART te betalen.

Ten laatste betalen tegen 1 juni 2023!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial