Fotozoektocht en Zomerbar

Je zag het misschien al tussen je mails of op de flyers in de ontbijtzakjes (de datum ontbrak daar, onze excuses), hieronder nog eens alle info over onze extra activiteiten deze maand!

Een zonnige lentedag, de kinderen vervelen zich en het is geen scouts? Geen probleem! De leiding van TC heeft voor jullie een leuke GEZINSFOTOZOEKTOCHT in elkaar gestoken waaraan je doorheen heel de maand mei kan deelnemen. Zin in een leuk uitje met je gezin en om eens de benen te strekken, op een moment naar keuze? Schrijf je dan zeker in voor onze fotozoektocht via volgende link of door de QR-code op de afbeelding te scannen. De wandeling duurt zo’n 2 à 3u en kost 10 euro per gezin. Inschrijven kan via https://forms.gle/9thTmyij7o8Gd4QMA. Deelnemen kan tot en met 26 mei.

Na inschrijving en betaling krijg je de route en de vragen doorgestuurd via mail, waarna je deze zelf kan afdrukken om mee neemt op je wandeling. Voor vrijdag 26 mei dien je je antwoorden in te dienen via een online formulier, dat je ook toegestuurd zal krijgen na je inschrijving. Je kan het opnemen tegen andere bevriende gezinnen of vriendengroepen, wat het extra spannend maakt! Op de zomerbar op 27 mei maken we om 18u de winnaars van deze fotozoektocht bekend en volgt er een kleine prijsuitreiking. Veel zoekplezier en geniet van de mooie lentezon!

En ja hoor, je leest het goed! Je kan nog meer genieten van de eerste warme zonnestralen en tegelijker tijd de scouts steunen. Want op zaterdag 27 mei organiseren we op de scouts een heuse ZOMERBAR!

Tripels, lekker eten, een kubb en dartstoernooi met leuke prijzen… voor ieder wat wils! Iedereen, jong en oud, is welkom vanaf 14u voor een gezellig namiddag op de scouts. Vanaf 17u openen we ook ons eetkraam en ben je welkom om iets te komen eten voor de avondvergadering. En dat is nog niet alles! Tijdens en na de avondvergadering gaan we gewoon door om er nog een gezellige zomeravond van te maken rond enkele vuurkorven. Alle info vind je ook terug op de affiche in bijlage.

Wens je op de zomerbar ook graag deel te nemen aan het Kubb-toernooi om 15u, dan dien je je in te schrijven met je team voor 25 mei via volgende link: https://forms.gle/UApDnAvruJCmbS4NA. Deelname kost 15 euro per team. Voor het dartstoernooi kan je je ter plekke inschrijven de dag zelf. Let op, dit bedrag is over te schrijven op een andere rekeningnummer dan de fotozoektocht.

Fotozoektocht en Zomerbar
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial