Ontbijtzakjes

Het is weer zover! Moederdag komt dichterbij en dat betekent natuurlijk dat we onze lieve mama’s (oma’s, plusmama’s,…) weer een dagje goed in de watten gaan leggen. Weet u nog niet hoe? Geen probleem, ook dit jaar levert de scouts voor deze speciale dag een lekker ontbijtje aan huis! 

Dit ontbijtzakje voor twee personen wordt feestelijk verpakt met een persoonlijke boodschap naar keuze en bevat: beleg (kaas en/of hesp), yoghurt, twee eitjes, fruit… en uiteraard een assortiment van twee verse pistolets en twee koffiekoeken (croissant en chocoladekoek). DIT allemaal voor maar liefst 8 euro

Wilt u nog meer luxe? Dat kan zeker, geniet van een fles cava voor 12 euro of fruitsap voor 4 euro (keuze uit sinaasappel- of appelsap).

In de ochtend van 14 mei zal de leiding van TC de ontbijtzakjes komen rondbrengen aan huis. Dit zal gebeuren tussen 8 uur en half 11. In de inschrijvingslink kunt u zelf aangeven wanneer u het liefst zou willen dat wij langskomen. Daarnaast heeft u ook de optie om de ontbijtzakjes zelf te komen ophalen op de scouts (Geerdegemstraat 80-82, 2800 Mechelen), als dit gemakkelijker zou zijn voor u.

Hieronder vindt u de inschrijvingslink, die u ten laatste tegen dinsdag 9 mei kan invullen: 

https://forms.gle/GHb9yTm4XYzQd95H8 

Gelieve het te betalen bedrag op BE17 7360 7498 6421 te storten met de mededeling: “Ontbijtzakjes + naam”

Dit kan ook de gelegenheid zijn om je gezin, papa, broer, opa, nonkel, vriendin,… eens in de bloemetjes te zetten! Bestel dus snel een ontbijtzakje en maak er een onvergetelijke ochtend van voor degene waarvan jij vindt dat ze het verdienen!

Bedankt voor uw bestelling en voor het steunen van TC,

Vele smakelijke groetjes

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial