Bouwteam Thila Coloma gezocht

Beste ouders, (oud)leiding en sympathisanten

 

Een tiental jaar geleden zijn we gestart met de lokalen van Thila Coloma futureproof te maken. Inmiddels zijn de eerste fases hiervan afgerond en kunnen onze leden al naar hartelust ravotten in de bandar en heeft ons materiaal onderdak gevonden in de fiskehytte, wolvenhol en mierennest.

 

Momenteel blijft enkel ons laatste gebouw, de poly, nog over als pijnpunt. Na vele jaren dienst is het dan ook hoog tijd om deze te vervangen door een duurzame nieuwbouw. Helaas neemt het vorige bouwteam afscheid en daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen om ook deze laatste fase mee te trekken en in goede banen te leiden.

 

  • Heb je ervaring en/of een groot netwerk in de bouwsector?

  • Vind je vlot je weg in subsidiedossiers?

  • Verdiep je je graag in cijfers en financiën?

  • Heb je een vloeiende pen voor de PR?

  • Of heb je gewoon veel goesting om mee te helpen aan een futureproof lokaal voor onze leden / uw kinderen?

 

Dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Want met de expertise en goodwill die ongetwijfeld in het netwerk van TC aanwezig zijn, wordt het heel wat makkelijker om dit tot een goed einde te brengen.

 

25 januari om 20u organiseren we voor alle geïnteresseerden een infomoment op de scouts. Enerzijds geven we een concrete stand van zaken: waar staan we op dit moment en waar willen we naartoe? En anderzijds willen we dan ook polsen wie interesse heeft om hier mee zijn schouders onder te zetten.

 

Misschien ben je na het lezen van deze mail al meteen verkocht om je aan te sluiten bij het bouwteam? Of wil je toch eerst vrijblijvend komen luisteren naar wat we precies zoeken?

In beide gevallen ben je van harte welkom op het infomoment. Wel graag een seintje, zodat we alvast weten hoeveel stoelen we moeten klaarzetten. Je kan ons een mailtje sturen via caraya@thilacoloma.be en vos@thilacoloma.be.

 

Groeten

 

Caraya en Vos

Bouwteam Thila Coloma gezocht
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial