Zomerbar en Kubbtoernooi – 25 mei

Het blijft weer langer licht, de vogeltjes fluiten, de eerste zonnige dagen zijn al gepasseerd en de eerste waterspelletjes op de scouts zijn een feit. Dat moeten we vieren! Omdat het vorig jaar zo’n succes was, komen we dit jaar op zaterdag 25 mei terug met een van de leukste evenementen van het jaar, de Zomerbar!

Iedereen is welkom vanaf 14u om te komen genieten van een gezellige namiddag op de scouts, voorzien van een lekker ijsjeskraam, een bar met uitgebreid aanbod aan drankjes (onder andere weer heel wat tripels, maar dit jaar ook lekkere cocktails en mocktails),  een eetstand vanaf 17u waar je iets kleins kan komen eten voor de avondvergaderingen.

En om het helemaal compleet te maken voorzien we net zoals vorig jaar  ook enkele leuke spelletjes om met je vrienden te komen spelen, zoals darts, spikeball en kubb. Van dat laatste organiseren we zelfs een toernooi waarbij een leuke prijs (voor jong en oud) valt te winnen. Doe jij graag mee aan het Kubb-toernooi? Verzamel een team van minstens 3 en maximaal 6 spelers en schrijf je in via deze link. Inschrijven voor het Kubb-toernooi kost 15 euro. Het toernooi start om 15u en zal zo’n 2-tal uurtjes duren en wie weet ga jij wel met een leuke prijs naar huis! Inschrijven en betalen kan via deze link: https://shop.thilacoloma.be/kubbtoernooi/

 

Om 18u30 beginnen alle takken met de avondvergaderingen, maar de Zomerbar blijft gewoon open voor ouders en sympathisanten! Ook na de vergadering gaan we nog even door en steken we misschien wel een gezellig vuurtje aan.

 

Alle inkomsten van dit evenement gaan rechtstreeks naar onze nieuwbouw. Hiervoor danken wij jullie alvast extra hard voor jullie steun! Wij kijken er naar uit om er weer een plezierige namiddag van te maken!

Zomerbar en Kubbtoernooi – 25 mei
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial