TC CLASSIC GAAT DOOR!

Dit jaar organiseren wij op vrijdag 4 maart na nog langer wachten opnieuw TC Classic!

Wat?

Een heuse TD, speciaal voor ouders, kookploeg, wortel en sympathisanten!Alle hits van de jaren ’50-‘90 worden gedraaid, de perfecte gelegenheid om nog eens volledig los te gaan zoals vroeger! Daarom verwachten wij dat jullie gekleed komen in een outfit waarin jullie vroeger uit gingen.

Waar en wanneer?

Op vrijdag 4 maart 2022 vanaf 20u in ‘T Kranske, Tervuursesteenweg 16, 2800 Mechelen.

Babysit- en taxidienst

Een topleid(st)er van TC komt naar je thuis om op de kindjes te passen aan 5 euro per uur.Heb je graag een autorit van & naar huis. Een rit kost min. 5 euro, ongeacht het aantal personen. Die avond zelf kan je sms’en naar 0499/72.49.01.Reserveren van babysit en taxidienst kan via volgende link https://forms.gle/vBeSAJfC56WM8Zck7

TICKETS

Verkrijgbaar in de fyskehutte, bij iedereen van de leiding en online via overschrijving op het volgende rekeningnummer: BE03 7370 5526 5084 Vermeld zeker je naam als mededeling.Een ticket kost 5 euro.Koop je een ticket aan de kassa, dan is het 7 euro.

COVID SAVE TICKETBij de inkom vertoon je een geldig Covid-Save-Certificaat. Dit kan in de vorm van een vaccinatiebewijs, een herstelcertificaat of een negatief testresultaat (verkrijgbaar bij de apotheek)

Snacks van VT’04

De VT’s zullen zorgen voor een lekkere snack.

We zien jullie graag daar!

TC CLASSIC GAAT DOOR!
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial